Saturday, October 15, 2011

10 Things I Love::



Day 2: 10 Things I <3::

1. aku suka baju warna pastel ( ungu, biru,hijau) + warna hitam dan juga putih. dengan kata lain suka cuba warna yang pelik tapi aku selesa n sesuai OK!
2. love to travel::but now in the mission to conquer Korea and Aussie..hehe
3. suka masak dan suka tengok program masak ( duh~ its not lame ok! lelaki masak = MACHO+SEXY)
4. suka tengok benda2 kecil ~ i mean in terms of GADGET ye..
5. suka kumpul cerita walaupun xhabis tengok, bila tu nak habiskan..tunggu episod baru yg lain kuar kot...hahaha,,,perhaps perhaps perhaps?
6. suka kumpul key chain~ ada satu tong besar kt umah..sumer dari hasil PAU daripada membe yg rajin pergi travel.
7. love to see nice n sweet things~ pastu senyum sorang2::bodo..hahaha..xcaye? tanya hazwan..die pernah tgk aku senyum dlm tempoh yg agak lama ye~ lepas tgk sesuatu yg SWEET..
8. suka tengok benda geometri dan abstrak dari frame gambar sampai la ke cadar~::in mission nak beli cadar FUTURISTIK~jumpe kt IKEA..smart!!
9. suka CAKAP dan kadang2 SUKA MEREPEK~ harap bersabar ye dgn aku..hahah
10.suka anda yg sedang membaca ( sape2 la~heee..tiada KONTROBENCI)

4 comments:

cahya indah said...

nak ikut pegi Korea dengan Aussie tu..hehe

Hush said...

huhu..
gambar kat atas tu love blog ke?

Izzlorna said...

hobi kita sama...kumpul keychains! :)
lorna pun tgh kumpol duit nk gi korea....huhuhu...

Syed Azman Syed Ismail (S.A.S.I) said...

hahah~ kumpul key chain best!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...