Tuesday, September 13, 2011

::Cubaan::

harap maaf ye,ni bukanlah rebiu rancangan akhil hayy itu. hoho..simpang jap. bukanlah aku tak suka rncngan tu tp aku rasa mcm xsesuai je wadah ngan madah. paham? hahaha xpe2 abaikan je. so sebenarnya aku br donlod satu application kt SGT aku..nama die Blogger-droid dimana aku leh hapdet blog kat SGT pakai application ni je. tp aku xtaula sebagus mana app ni. tu yg aku try test jap. hoho kalau ok bolehla kadang2 pakai ni je hapdet. ekceli kan berbaloi pki SGT ni. all in one hands. gambo kt atas tu la mejadi wallpaper SGT ni[try haplod gambo tgk jdi x]..
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 comments:

anotherstep said...

syed:...try app BLOGAWAY...

Hush said...

dah nampak ni kira jadi la tu.. huhu.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...