Friday, September 9, 2011

All The News~

Dedicated to Readers that have waited so patiently~ eceh2... under certain circumstances aku unable untuk hapdete blog ni..tapi nak habaq kat hang...memang sibuk la sejak dua menjak ni..sibuk yg amat sangat..haha~ tapi sepanjang 4 bulan ni..byk benda baru yang aku ada~hoohho..cuba tgk last post aku tu adalah 9 May kan..hahah hari ni 9 September..there a lot of new things in shorts ::Gadgets yg aku ada..

**betul la kata Cik Epal..kalau lelaki xcrite pasal gadget memang tak sah..and then aku dah janji ngan Cik Hush untuk hapdete bile dah dapat gadget yang terakhir ni..

ni kira ala2 rivew gadget la..so korang juga leh hapdete macam apa yg aku buat kat sini...hahah..ala2 xmo ketinggalan zaman la..the first item yang aku nak share ngan korang ialah Ipod Touch Zen 3rd generation. ni la first Apple product yg pernah aku grab..haha..
Ipod Touch 3rd Generation
Ipod ni memang best la..kalau korang mcm teringin nak MP3 tapi nak yg advance bleh la beli yg ni..tp skrg ni dah ada yg latest nye..Ipod Touch 4th generation..siap ada camera lagi..satu lagi bndalah ni leh gak main game bagai~ kalau korng macam nak ipad tp mcm xberkemampuan mcm aku ni leh la mencuba Ipod..stil 'I' jugak kan..

Ok2 sekarang kita pg ke item kedua yg aku beli masa kt sini.. item ni aku beli kononnye nak bersemangatla men'six pax'kan perut aku yg ala2 iklan patung sebelum telan Eno Halia tu..haha..adalah barang6 7 hari aku berjoging ditepi pantai umah aku tuh..hahah..pastu last2 malas dah..dengar dalam umah je..sambil bersenam robik..kata KAU..hahaah
Sony Abs MP3
Pastu lepas aku rasa macam susah je nak g KK asyik kene pinjam keta orang je, pastu atas nasihat bapak aku, ustaz Zakri dan few of my colleague aku pun beli la sebijik keta ni..lite2 je..janji bleh bawk aku pg berjimba sana sini..haha..=) Saga FL ni seriously tidak menghampakan aku..mula2 aku agak xberaapa nak berkenan ngan Saga2 ni..pastu lepas test drive aku melekat sket ngan Unta ni..best2..
Saga FL 1.3
then timbul lak masalah kt Lappy kesayangan aku..sejak 6 tahun guna xde masalah pastu die buat hal lak..xleh on la..adess..nasib aku leh lagi selamatkan Hard drive die...haha.pastu aku balik Taiping tros g beli Toshiba. Laptop ni lagi best dari Acer la..die mmg userfrenly la,,pastu aku mmg saspek la dengan kehebatan processor die..rasa mcm takyah tunggu lama2 tros je buka apa yg aku nak...hahha..meh tengok cemana rupe Lappy Toshy aku ni...
Lappy Toshiba L745
Pastu, aku kan skrg ni selalu gak naik turun Burung Firefly..hahah..pastu aku berazam lah nak grab satu benda ni..Samsung Galaxy Tab P1000.. haha..sebab masa kt aiport tu aku tengok kemain lagi masing2 pakai papan sekeping tu..Ipadla Samsung Tab la..dan lain2...aku maleh beli Ipad sbb die xsupport flashplayer tu yg aku beli Samsung tab ni..ala bndalah papan nipis ni skrg dah murah dah..seriously mmg berbaloi pakai bnda ni..aku baru 2 minggu je pakai benda ni tp aku rasa sape2 nak try pakai mmg berbaloi... pastu xdelah masa kt aiport kalau pakai laptop org pandang pelik..hhahaa..=P
Samsung Galaxy Tab P1000
orait2~ minggu depan budak2 nak exam UPSR..InsyaAllah aku ada masa aku hapdete lagi..tp lepas ni bukan pasal gadget2 dah..pasal2 masak2 pulok..haha..Cik Hush promise completed..**


3 comments:

Hush said...

terbaik wokk! :)

anotherstep said...

wei...dtg la tambunan bw saga tu...ak nk naik

Syed Azman Syed Ismail (S.A.S.I) said...

Hush: haha..biasa2 je~
Anotherstep: InsyaAllah kalau berkesempatan aku sampai la~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...