Wednesday, September 21, 2011

10 Things About Me::


Day 1: 10 things about me::
Aku:
1. suka masak and baking (enjoy sebab hilang stress)
2. no Cofee or Cafein [stomach allergic kot](tapi yg Starbucks bleh lepas plak perut aku =P)
3. benci orang pura-pura baik (pastu depan cakap ok blakang tikam~)
4. fed up ngan orang yang dengki (xleh tgk kita lebih sket~ada je yg die buat supaya kita down)
5. gadget addicted (byk provekorgdah perasan kan~hahah)
6. kalau aku marah sangat kat orang aku akan diam je..tapi kalau dah melampau aku boleh meletop jugak (sape suruh cucuk sarang tebuan~peduli hape aku )
7. jenis kalau marah kat orang kejap je~pastu kesian balik[ hampeh tol ](tapi bukan utk backstabbers which aku akan ignore unless die dtg minta maaf)
8. in dreams of having bunch of hamsters as my pets ( ye ke ayat ni)hahaha~
9. jadi xmenentu apabila tengok baju2 n seluar smart sehingga kalau xbeli pun xhape janji boleh pakai di FITTING ROOM~hahahaha
10. suka benda kemas (design, susunan) [walaupun bilik aku cm hareem tunggan langgang~tapi bile dtg mood aku..kemas gile]nanti aku post slepas aku kasik cantik bilik ye..hoho

6 comments:

Hush said...

hamster = HAMTARO?
hehe. :)

Syed Azman Syed Ismail (S.A.S.I) said...

hahah~ Hamtaro ? bukan la..Hameso~hahahah

Khairi Hazwan Bin Zolkipli said...

wow......10 things about u is really interesting...hahahhahaha....meletup kau.....hahahahhahaha....

Syed Azman Syed Ismail (S.A.S.I) said...

wan: wajib la..sekurang2 nya aku x *ufi...hahaha.. =P

cahya indah said...

amboi Azman..tekak nak Starbucks je kannn. haha

Syed Azman Syed Ismail (S.A.S.I) said...

badiah: haha..btol xtipo..kalu yg lain xleh yg SB je leh..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...