Sunday, May 1, 2011

::Addicted Punye Hal~ Boley Jha!!

okey..this is weird..me getting addicted doing blog..kesah plak..okeh jha..skrg ni aku suke baca blog2 yang ada tutorial utk mencantekkan dan meletopkan lagi blog aku~ which**jgn ko tya::
"eh! sama je aku tgk! xchantek pon"..aloo nama pun blajo..sabar2 la..esok lusa tak pun tlat chantekla sket..tau la blog ko tu SANTEK..(utk yg tya soklan cmtu la...)
so antara blog yang menjadi idola layout dan entri tatapan aku sekarang ni adalah::

2. BLOG CIK EPAL (which mmg blog terkenal zaman kini)
3. BLOG CIK WAWA

jangan ingat blog lain aku tak tengok..wajib aku tengok.. sbb korang adalah pencerita dunia bagi aku::so adalah rugi untuk aku tak baca entri2 hebat korang..btw::yg blockquote tu pun baru je aku belajar..kalau jadi Alhamdulillah la~kalau x jangan CURSE aku plak..hoho..credit to Cik Wawa ye~ tengs.. okeh chow:: nak melayan SMALLVILLE S10.
ihsan dari Google Uncle~


5 comments:

miss zyra said...

hehehe.. okeyhlarh niyh.. t klau rjin selalu2 larh ubah2 belog niyh.. hihihkkk...

Hush said...

huiyoo..
layout baruuu..
kelass kau maria!

Ash Shikano said...

blog cantek..nice ^_^

Syed Azman Syed Ismail (S.A.S.I) said...

miss zyra: hoho..maceh2..
Cik Nina: Kelas geethu..gigih ni ye~
Ash: thank you~

Miss Sunshine said...

bagus2.. mesti setiap hari ade je perubahan kat blog ni kan... bertambah cantik lah blog dia.. kalah lah blog kita... ooops, terperasan lah pulak.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...