Friday, April 22, 2011

sir:: tangan besi ka?

aku rasa post yg sblm ni aku janji nak cter pasal sukan kan?? so here we go~ last last last last week, OMG jln penceritaan yg lame...xmo2..MSS Zon 1 tu buat di SK Kibubuk~which dr tempat aku tu dlm 40 minit...jalan nak ke sana:::seriously xmo pg byk kali..boleh muntah2 dlm prjalanan la~ GROVEL sepanjang jalan.. pastu naik pulak keta 4WD wajib la terhuyung hayang..pening2..at last sampai2 terkejut katak aku tgk padang die mcam sungai ~sort of la( ada sedikit exaggerate disitu ye)..tp somehow mmg agak daif la...kesian aku kt atlet skolah aku..sbb dgn keadaan padang yg mcm :

nampak pusaran air ditengah2 tu~hoho
mana la budak2 ni nak perform..larik je jatuh, larik je jatuh...sian btol kt dorang tu~ so ini lah antara atlet2 cemerlang skolah aku:

fifiana, rahimah

ikhwan, qaim, irfan
at the end of the day, kitorg dpt 1 je emas pastu 3 perak, 1 gangsa~ so these are few pictures yg aku berjaya capture pakai hp murah BB ku::::


jadi mesti korang tertanya2 kan kenapa title mcm tu skali~haha::sbb..masa tengah2 sukan tu..ada budak tanya..

budak: sir, kenapa bha tangan tu? ada parut2..
sir: yang mana?
budak: ni naa sir...
sir: oo tu parut masa sir patah tangan..jadi tulang sir dicntum dgn skru~
budak: sir tangan besi ka?
sir: hmm lebih kurang la..
budak: jgn bha tampar kami sir, boleh mati oo..
budak lagi: iron men la sir..
sir: ko xmau ditamapr jan ko macm2..kasi menang sukan hari ni~

hoho..moralnya lain kali aku kene pakai lengan panjang..kalau x..nampak la parut yg agak xcomel ini::
sila abaikan bulu2 tangan itu ye~ parut itu sahaja difokuskan

so till then::skrg ni tgh layan cter ni..
tq Ijat for the softcopy~

4 comments:

penghuni Bumi said...

hah,terminator????

p/s: masuk kt sini, kena komen la ckit, nnti iguana tu mengamuk..huhu

Syed Azman Syed Ismail (S.A.S.I) said...

penghuni bumi~hoho...iron man la..=)

xcyber said...

alamak
panjangnya bulu2 itu.. hgege
btw parut kn x leh ilang

Syed Azman Syed Ismail (S.A.S.I) said...

haha~ xpe2 relax je parut tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...