Tuesday, August 3, 2010

Sharing is Caring

haha..bunyi macam marah..tapi agakla..aku nak berjoging tapi aku malas, aku nak pg buat benda2 berfaedah tp aku malas, aku nak pg makan pun aku malas. aku letih la macam ni.. nape malas sangat ni..sumtimes, i just wish that i will have 32 hours per day. bukan banyak kerja pun..tp ntahla..time is just being jealous of me..cepat sangat!! i really hope, i can do a lot of things in one day..supaya aku tak terlepas pandang pun apa yang aku patut buat.. what i meant is: benda2 yang akan aku rindu nanti. i will miss ramai gak la orang kat Raja Melewar ni..i will miss the thing we do together..hmm...not to mention i will miss Kak Suriati and Kak Iqa too..PELIK2..nape tah aku nak post ni..tapi..Sharing is Caring. SAYANG BANGAT SAMA KAMU.

6 comments:

cryclown said...

oho..aku lak nak ade 24 bulan setahun..byk lagi event leh aku masuk..hahhaa...

Syed Azman Syed Ismail (S.A.S.I) said...

haha..lagi banyak medal dapat..i'm proud of you cryclown!

Hush said...

buat la ape yang anda rasa nak buat.
dah last sem kan. huhu.
insyaAllah sempat.
ada lagi 4 bulan ni.

*ceh positive thinking je ni! :)

asri 98 said...

Normal..kalau kadang2 malas.Ikut hati..mati, ikut rasa binasa..hehee ..ikut la akal...huhuu.
Apa pun u the best among the rest...ulat bulu kaki satu yg kenal cacing..AKAN..RINDU BANGAT SAMA KAMU.

Al-Hadi said...

tapi aku tao hang rajin menemani abah..hehehe...

M.O.S.A said...

x ske ar~ :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...