Saturday, February 20, 2010

Boring, Merlin & Jusco

Bangun je dari tido kul 6.30 dah xley tdo dah.. buka la FB pun xtau nak wat pe, 96 notification..haha banyak je bunyi tapi penuh dengan electronic gift~dapat yang real mesti best kan..huhu. Abah(rumate aku) tido lagi~simpan tenaga la kot, nanti nak bawak GF die jalan2 seluruh negeri 9..haha kata beliau.. pusing2 xley tdo, terjumpa cd Merlin dah lama tak abis2 tgk series nih..I love this series~coz i love Fiction genre *start addicted lepas baca Harry Potter..ngee3.. tgk la sampai xperasan tido jugak akhirnya..haha.. tau2 je ade org pegang kaki,

'Syed2 aku kuar dulu~haha abah nak kuar. dah kul 11. Malas pulok nak bangun. bangun gak la, mandi, g jumpe Acik minta kunci keta(~thank to Qilah) g Seremban uruskan hal bank jap, pastu g kedai Kak Ana bungkus makanan, balik sambung tgk cte Merlin!! Oh Man!! Damn boring hari ni..xbuat pape pon..

sampai la Asar~pon kat katil gak(hampeh tol) seriously i need some fresh air.. waited for ijat call(die otw balik dari Kedah) hehe..yey dah sampai kat Tol Seremban..g la amik die kat T1. Baru la ade happening sket. Malam ni ktorang nak g Jusco~ xde plan lagi nak wat pe.tp okey la tu dr terperap je kat bilik..haha.. one day infront laptop really Sucks!! walaupun bukanla buat keje ke..tgk muvie je..tp still buhsan..tp yg best nye memanjang layan lagu Amarah..agreed!!~i'm addicted to this song.. skrg tgh tunggu keta Qilah.. once again tq Qilah.,. Adios.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...