Saturday, February 20, 2010

Boring, Merlin & Jusco

Bangun je dari tido kul 6.30 dah xley tdo dah.. buka la FB pun xtau nak wat pe, 96 notification..haha banyak je bunyi tapi penuh dengan electronic gift~dapat yang real mesti best kan..huhu. Abah(rumate aku) tido lagi~simpan tenaga la kot, nanti nak bawak GF die jalan2 seluruh negeri 9..haha kata beliau.. pusing2 xley tdo, terjumpa cd Merlin dah lama tak abis2 tgk series nih..I love this series~coz i love Fiction genre *start addicted lepas baca Harry Potter..ngee3.. tgk la sampai xperasan tido jugak akhirnya..haha.. tau2 je ade org pegang kaki,

'Syed2 aku kuar dulu~haha abah nak kuar. dah kul 11. Malas pulok nak bangun. bangun gak la, mandi, g jumpe Acik minta kunci keta(~thank to Qilah) g Seremban uruskan hal bank jap, pastu g kedai Kak Ana bungkus makanan, balik sambung tgk cte Merlin!! Oh Man!! Damn boring hari ni..xbuat pape pon..

sampai la Asar~pon kat katil gak(hampeh tol) seriously i need some fresh air.. waited for ijat call(die otw balik dari Kedah) hehe..yey dah sampai kat Tol Seremban..g la amik die kat T1. Baru la ade happening sket. Malam ni ktorang nak g Jusco~ xde plan lagi nak wat pe.tp okey la tu dr terperap je kat bilik..haha.. one day infront laptop really Sucks!! walaupun bukanla buat keje ke..tgk muvie je..tp still buhsan..tp yg best nye memanjang layan lagu Amarah..agreed!!~i'm addicted to this song.. skrg tgh tunggu keta Qilah.. once again tq Qilah.,. Adios.

malas~jangan malas~ala malas..hee *toink

jangan cakap lama, dah berkurun bersarang blog ni..sori2..

btw, i need to start again la..

scaffolding xcukup ni sblm2 ni..

okey2..ignore that part.. back to MALAS.. 

seriously balik je cuti CNY ni aku jadi malas semacam..malas gle2..keje xsiap, makan tido..tgk muvie pun malas..Mr. Weirdo2 why you come back huh!! xsuke la jadi Mr. Wierdo neh..xpenah2 pelik mcm ni..

stop3..xmo malas2.. TGIF(thank God its Friday) yey!! malam ni makan heaven gle..Venue di Jalan DAR~credit to ijat gtau tmpt tu..huhu..makan Nasi Goreng Ayam, Koey Tiaw Goreng Ayam, Carrot Susu, Air Limau Nipis..haha..macam nak pecah perot..

mak aih..there some more..RM 5 Otak2..haha..habis sume licin.. pastu pg plak Movie Marathon~abah yg ajak..

1st Movie~Percy Jackson And The Lightning Thief

this movie is above my expectation

mmg smart la action die..

love the part when the water can heal cut..

cute clon selena gomez tu(eventhogh tau tu bukan die..)

4 STAR..Yey!!

2ndMovie~The Wolfman (sebenornya suh abah beli cte Legion, tp dah takde)

dengan dapat seat depan skali..tepi plak tu..mendongak je..

siap sempat tdo la.. OMG!! sejok+kenyang+not comfortable area~lena la kejap dalam 25 min..tetiba dgr wolf tu Auuuuummm tersentak aku..siot..haha

dah la wolfman die mcm Beast dalam Disney tu..Cute..xseram pun..huhu(sound je gempak)

3 STAR.. 

ingat nak continue..sleepy gle..

balik la ke IPG tercinta..nasib pokcik Guard mood baik..lepas la masuk..xyah tulis nama..haha~syang la pakcik.. Ngantok dah ni.. Selamat Mengarahkan Mimpi Anda..=) *wink

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...